FESTIVALPASS

Nature´s Calling kommer bli en riktigt härlig helg med naturupplevelser och inspirerande föreläsningar blandat med skönt häng och mingel. Du väljer själv om du vill vara med hela helgen eller komma förbi någon av dagarna. Har du svårt att få med vännerna så kan du vara lugn, det kommer fler som dyker upp själva för att ta del av gemenskapen.

När: 3-5:e Februari 2023
Var: FriluftsByn, Höga Kusten

Köp Festivalpass till
Natures Calling 2023 >>

FESTIVALPASS
HELG >>

Fredag 13:00  – Söndag 13:00
Tre dagar fyllt med inspiration, äventyr och gemenskap. Haka på allt skoj och lärorikt. Föreläsningar, friluftskurser, workshops, levande musik, happenings och mycket mer.
Vuxen: 490 kr

FESTIVALPASS
LÖRDAG >>

Lördag 10:00  – 23:00
Ta delt av allt som händer under vinterns stora friluftsdag.
Vuxen: 200 kr
Barn från 15 år:
100 kr
Familj*:
300 kr
Två vuxna, upp till fyra barn.

FESTIVALPASS
LIGHT LÖRDAG >>

Lördag 10:00  – 23:00
Ta del av utvalda kurser och happenings.
Vuxen: 50 kr
Barn från 15 år:
20 kr
Familj*:
100 kr
Två vuxna, upp till fyra barn.

BESÖKARE
LÖRDAG >>

Lördag 10:00  – 23:00
Vinterparken, vandringsleder, Vinterfiket med utställare som söker fler kollegor samt utvalda aktiviteter och happenings.
Fri Entré

FREDAG

Inspirerande Föreläsningar
13:00 – 22:00

Haka på endast fredag och få massvis av inspiration, konkreta tips och mingel under fredagens föreläsningar som är uppdelade i tre block. Ett Liv närmre Naturen, Företag & Personligt Varumärke samt från Dröm till Verklighet. Det här vill du inte missa! Fredag ingår i Festivalpass Helg.
Föreläsningar Fredag: 295 kr

SÖNDAG

Reflekterande Workshops
09:00 – 12:00

Vill du ta del av någon av de två reflekterande workshops som arrangeras på Söndag – ”Från dröm till Verklighet” och ”Lärdomar från Startupvärlden” så kan du såklart köpa biljetter endast till dessa. Söndagens workshops ingår i Festivalpass Helg.
Workshops Söndag: 300 kr

 

Köp Festivalpass till
Natures Calling 2023 >>

Prisexempel med boende

Vill du ha bästa möjliga pris och är villig att dela stuga med andra? Kolla in de här alternativen för dig som vill vara med hela helgen. Självklart kan även du och dina vänner eller familj boka en egen stuga. 

Säng i våningssäng

Egen säng i våningssäng i Campingstuga Mellan med tre andra deltagare + festivalpass.

Fre – Sön: Säng 750 kr
+ helgpass 490 kr: 1240 kr p.p

Tors – Sön: Säng 1000 kr
+ helgpass 490 kr: tot 1490 kr p.p

Egen våningssäng

Egen våningssäng (över och underslaf) i Campingstuga Mellan med en annan deltagare + festivalpass.

Fre – Sön: Våningssäng 1500 kr
+ helgpass 490 kr: 1990 kr

Tors – Sön: Våningssäng 2000 kr
+ helgpass 490 kr: 2490 kr

För delat boende maila friluftsbyn och invänta bekräftelse på att det finns delat boende kvar. Därefter bokar du festivalpass. Boende betalar du när du anländer till FriluftsByn.

Mat, Dryck & Underhållning >>

Under helgen väljer du själv om du slår dig ner i Vinterfiket, Skulebergets Toppstuga eller hakar på de mysiga kvällarna i Vardagsrummet*. Bor du i stuga så kan du såklart även laga mat där, eller så köper du en säck ved och gör upp en eld på FriluftsByns innergård.
* För middag, boka gärna bord i Vardagsrummet i tid. Drop-In i mån av plats.

Resa & Boende >>

Du tar dig smidigt till FriluftsByn med bil, Y-buss eller tåg till Örnsköldsvik och sedan bil eller buss. Vill du bo direkt där allt händer bör du boka en stuga i FriluftsByn. Du kan även boka bädd i delad fyrbädds campingstuga. Se dock till att boka boende i tid.

Klädsel & Packlista >>

Under föreläsningar eller på kvällarna i Vardagsrummet kör du din stil. Men om du ska ge dig ut och njuta av naturen så kommer det blir trevligare om du klär dig hyfsat ”rätt”. Vi tar ett snack med Magnus från Naturkompaniet och Jerry från FriluftsByn för att få lite tips.